Menu

Over mij, over jou

Ik ben bovenal vrouw. Intuïtief. Onderhoudend. Energiek en vol humor maar ook ambitieus en altijd op zoek naar uitdagingen in het leven. Mijn bevlogenheid wordt opgemerkt door de mensen om mij heen.

Wie ben jij? Wat verwacht ik van je? Dat je niet stilstaat in het leven. Dat je je op je gemak gaat voelen bij mijn levenservaring. Dat je je openstelt voor een gesprek. Voor iets bijzonders samen. Voor intimiteit. Opgeteld wordt het dan een prachtige avond. Met zijn tweeën. met zijn drieën. Een heerlijke nacht. Een opwindend weekend of een luxueuze week.

Mijn stijl varieert van vrouwelijk-elegant, stijlvol en sexy. Ook jij kleedt je daarop. Smart casual bijvoorbeeld. En, als je daarom vraagt, draag ik iets waar je graag naar kijkt. Wat je graag streelt. Waar je je graag in verliest.

En ja, het verbaast je vast niet dat ook ik ervan houd als je aandacht aan me besteedt. Als je me als een Dame verwent. Zonnebrillen, schoenen, parfums, lingerie en stijlvolle tassen hebben voor mij een grote attentiewaarde; ze doen mijn hart sneller kloppen. Echt!

Nog even the basics? Hier zijn ze:
Geslacht: vrouw
Woonplaats: Den Haag
Lengte: 1.65m
Gewicht: 56kg
Seksuele oriëntatie: Bi
Kledingmaat: s/m
Bh-maat: 75B/C
Intiem kapsel: kaal
Geen tattoos of piercings
Niet-rokend
Mijn mooiste lichaamsdeel: ogen en billen!
Opleiding: HBO, sociale richting
Talen: Nederlands, Engels

  • Telefoonnummer high class escort